Dóráról

Dóra, Budapesten élő, alkotó művész, aki 2009-ben szerzett diplomát a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, építész tervező művészként. Az Iparművészeti Egyetem hallgatójaként, a grafika, a festészet iránti érdeklődése az évek alatt csak erősödött. 

Tehetsége nagyon korán megmutatkozott, a 2000-es években, egészen fiatalon már Spanyolországba készített festményeket

Lelkesedése, művészi elfogultsága azóta is töretlen. Divat illusztrációkat is készít, amin hűen ábrázolja a designer vonal klasszikus elemeit, sajátos, összetéveszthetetlen konszenzusba helyezve egy mögöttes tartalommal, ami mindig pozitív élményt sugall.

Olajfestményein realista és figuratív részletek találhatók, utalva az illusztrációkon megelevenített történetekkel. A sorozat karakterei bemutatják hogyan lehet az élet nehézségeit gördülékenyen és vidáman áthidalni

A festményeken és az illusztrációkon is a jókedv, az elfogadás, a melegség, az önbecsülés, a mosoly, a lelki egyensúly játszik főszerepet.

Mindezek mellett Dóra szereti a klasszikus, ikonikus részleteket, amelyek esztétikailag kiegészítik a képek mondanivalóját. Festményei egyediek, rendkívül felismerhetőek, így saját identitást hoznak létre olyan részleteknek köszönhetően, mint a perspektíva és a kompozíciók játéka. 

Privát megbízásokért írjon az art@bydorapal.com címre.

Illusztrációkról

Illusztrációi limitált darabszámúak, max. 10 darab!

Sorszámozott, tanúsítvánnyal rendelkeznek. Kézzel rajzolt, vászonra nyomtatva, ami keretre feszített. Az illusztráció körül fekete „L” keresztmetszetű, légies keret fut, így hangsúlyozza a kép eleganciáját. Csak keretezve rendelhető!

Az illusztráció sorozatok pozitív témákat dolgoznak fel, a hétköznapok kacér, provokatív oldalát ábrázolva. 

Keret: feketére festett, fa

Illusztráció: vászonra printelt rajz

Illusztrációi kifinomultak, elegánsak és minőségiek.

A 10 példányszám elkészítése után a továbbiakban nem lesz elérhető az adott illusztráció!

Méretek: Rajz: 45x45x3,5cm, Kerettel: 49x49x3,5cm

Elkészítési idő: 5-10 munkanap.

Szállítás:

  • Magyarországon belül DPD, ingyenes. 1-2munkanap
  • EU-n belül DPD futárszolgálattal 3-5munkanap
hu_HU
HUF Magyar forint
EUR euró